• MIJN ACCOUNT
 • CONTACT
Er zijn problemen met de gegevens die je hebt ingevuld. Kijk alsjeblieft de gekleurde velden na
WAAR?
WANNEER?
HOE?
Voertuig
dims
Aanhanger
dims
WIE?
RETOUR / HOE?
Voertuig
dims
Aanhanger
dims
RETOUR / WIE?
Vanaf €54 per enkele reis


Klachtenbehandeling

Bij P & O Ferries streven wij ernaar om je ervaring zo prettig mogelijk te maken. We erkennen echter wel dat er dingen mis kunnen gaan en onze klachtenprocedure is een belofte van wat je van ons kunt verwachten.

De klachtenbehandelingsprocedure heeft tot doel:

 • Wees eenvoudig in gebruik en klantgericht

 • Zorg voor een efficiënte afhandeling van een klacht en geef een volledig antwoord binnen de aangegeven termijnen

 • waar mogelijk volledig en eerlijk onderzoek.

 • Zorgen voor een kwaliteitsantwoord en minimale vergoedingsniveaus in acht nemen die zijn vastgelegd in Verordening (EU) nr. 1177/2010 van het Europees Parlement en de Raad van 24 november 2010 betreffende de rechten van passagiers die over zee of binnenwateren reizen

 • Geef informatie aan het bedrijf zodat verbeteringen kunnen worden aangebracht

 • Aanpassen aan veranderende omstandigheden door middel van een jaarlijkse beoordeling

 • Laat het ons weten

  P & O Ferries richt zich op het leveren van hoogwaardige service aan al onze klanten. Ons vertellen wanneer we dit niet hebben geleverd of niet voldeden aan je verwachtingen is erg belangrijk voor ons, we willen deze gelegenheid om alles te doen wat we kunnen om dit recht te zetten. We nemen je zorgen en feedback zeer serieus en leren van hen om onze service voortdurend te verbeteren. We waarderen het dat je de tijd neemt om ons te helpen verbeteren wat we doen. Wanneer je reden hebt voor een klacht of er zich een probleem voordoet, willen we dat zo snel mogelijk weten. Er zijn verschillende manieren om ons hiervan bewust te maken, afhankelijk van wanneer je een probleem ondervindt.

  Onze uitvoerende personeelsleden
  Waarmogelijk zouden we altijd vragen dat elke klacht of kwestie onder de aandacht wordt gebracht van ons frontlijnpersoneel, hetzij in de haven of aan boord. We willen je helpen je klacht zo snel mogelijk op te lossen, ons team zal onmiddellijk actie ondernemen om een oplossing voor het probleem te vinden.

  Het service team
  Als onze medewerkers je klacht niet kunnen oplossen of als je je klacht wilt behandelen bij terugkeer, staat het zorgteam klaar om je te helpen en kan je contact opnemen met de onderstaande gegevens.

  E-mail:
  Customer.services@poferries.com
  Postadres:
  P & O Ferries Care Team, afdeling Customer Experience, Channel House, Channel View Road, Dover, Kent, CT17 9TJ
  Telefoon:
  01304 448844

  Ons zorgteam zal alle klachten volledig onderzoeken, om te verzekeren dat de voorgestelde uitkomst eerlijk en evenredig is. Alle klachten worden afgehandeld door een Care Team Executive die niet betrokken is geweest bij het onderwerp van je klacht, om onpartijdigheid te verzekeren. We streven ernaar om binnen 14 dagen volledig op je klacht te reageren. Alle klachten worden binnen 28 dagen volledig beantwoord. Als je niet tevreden bent met de manier waarop de klacht wordt afgehandeld, kun je je klacht doorverwijzen naar de Senior Care Team Executive. Zij zullen een volledige beoordeling van uw zaak en alle correspondentie / communicatie tot op heden voltooien, een reactie zal binnen 5 werkdagen worden verzonden. Als je nog steeds niet tevreden bent met de uitkomst van uw klacht, kan dit worden geëscaleerd naar de Customer Relations Manager voor een laatste beoordeling. De Customer Relations Manager streeft ernaar om binnen 5 werkdagen te reageren. Als dit niet mogelijk is, laten we je dit weten.

  Passagiersrechten

  Als je een klacht hebt over de toepassing van de wetgeving, moet je dit schriftelijk indienen binnen 2 maanden na de reisdatum, met behulp van de bovenstaande contactgegevens. We zullen je binnen twee maanden na ontvangst het definitieve resultaat van je klacht laten weten, wij houden je op de hoogte en zullen je binnen 1 maand laten weten of nader onderzoek vereist is. Alle klachten dienen in eerste instantie bij P & O Ferries te worden ingediend, maar als je niet tevreden bent met het antwoord dat je van ons hebt ontvangen en een onpartijdige beoordeling van uw klacht wenst, kun je dit doen door contact op te nemen met de Passenger Shipping Association of ABTA.

  Schade aan eigendommen, verliezen, persoonlijk letsel

  Alle claims voor schade aan eigendommen, verliezen en persoonlijk letsel moeten schriftelijk worden ingediend en geadresseerd aan de commerciële diensten op het volgende adres:

  Claims Department, Channel House, Channel View Road, Dover, CT17 9TJ