• MIJN ACCOUNT
  • CONTACT
Er zijn problemen met de gegevens die je hebt ingevuld. Kijk alsjeblieft de gekleurde velden na
WAAR?
WANNEER?
HOE?
Voertuig
dims
Aanhanger
dims
WIE?
RETOUR / HOE?
Voertuig
dims
Aanhanger
dims
RETOUR / WIE?
Vanaf €54 per enkele reis


Janette Bell, Chief Executive van P&O Ferries, zegt in een verklaring: "Onze vrachtwagens, treinen en schepen zijn een essentieel onderdeel van de Europese transportinfrastructuur en ondersteunt de economieën van de landen waarin we actief zijn en bedrijven over de hele wereld. We varen 27.000 keer per jaar tussen Groot-Brittannië, Ierland en Europa en vervoeren 2,3 miljoen stukken vracht. Dat zijn 44230 stukken vracht per week. Of anders gezegd: ontzettend veel vers water, groenten en fruit, medicijnen en andere essentiële benodigdheden. ”

“Ondanks de huidige onzekerheid vertrouwen we erop in dat onze diensten kunnen blijven aangeboden worden. We doen er alles aan om het risico op besmetting te minimaliseren. Dit onder andere door de schoonmaakprotocollen aan boord van onze schepen te versterken, over te schakelen van airconditioning naar 100 procent frisse lucht en nauw samen te werken met Public Health England en maritieme experts van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zodat wij de beste methodes handhaven voor COVID-19. "

"De ondersteuningsteams in onze kantoren werken waar mogelijk van thuis en organiseren zich in ploegendiensten, zodat niet meer dan een derde van de medewerkers tegelijkertijd aanwezig is."

“Bovendien zijn schepen onderverdeeld in verschillende teams, georganiseerd in verschillende shifts met elk een dagdienst en een nachtdienst, en elk bemanningslid dat symptomatisch is, kan worden geïsoleerd. Al meer dan 180 jaar zijn de schepen van P&O ontworpen om door te gaan in tijden van ziekte en tegenspoed. Wij werken nauw samen met nationale regeringen en zullen hun rol blijven spelen in het ondersteunen van de samenleving. ”