• MIJN ACCOUNT
  • CONTACT
Er zijn problemen met de gegevens die je hebt ingevuld. Kijk alsjeblieft de gekleurde velden na
WAAR?
WANNEER?
HOE?
Voertuig
dims
Aanhanger
dims
WIE?
RETOUR / HOE?
Voertuig
dims
Aanhanger
dims
RETOUR / WIE?
Vanaf €54 per enkele reis
World Duty Free Banner


Winkelen op zee

De nieuwe World Duty Free-winkel is nu aan boord en biedt u de allernieuwste reeks producten tegen voordelige prijzen.

World Duty Free biedt een ongeëvenaard assortiment premiumproducten voor parfums, cosmetica, huidverzorging, wijnen, sterke dranken, bieren en zonnebrillen. Bovendien vindt u enkele essentiële digitale producten, zoals adapters, koptelefoons en opladers - als u ze vergeet in te pakken voor uw vakantie!

Als je een zoetekauw bent, kun je bij World Duty Free winkelen voor een uitgebreid assortiment chocolade en snoep, van 's werelds toonaangevende merken.

WAAROM JE ZULT GENIETEN VAN ONZE ONBOARD DUTY FREE WINKEL

Of je nu op weg bent naar Frankrijk voor een familievakantie of een weekendje weg in Amsterdam met vrienden, World Duty Free is de plaats voor grote besparingen op de hoge prijzen.

GENIET VAN TOT 40% KORTING OP PRIJZEN OP GESELECTEERDE GEURTJES

Je vindt een enorm scala aan geuren van de merken waar je dol op bent, met minstens 20% korting op de gemiddelde winkelprijs, er zijn ook geselecteerde geuren met maximaal 40% korting.

EEN SPANNEND AANBOD AAN NIEUWE PRODUCTEN

Je zult een verscheidenheid aan nieuwe producten vinden, variërend van de nieuwste geurtjes tot de allernieuwste zonnebrillen.

GENIET VAN FANTASTISCHE BESPARINGEN OP COMBIDEALS

Fantastische bekende merken, geweldige waarde en nog grotere besparingen op een reeks van wijn en bier zaak deals.

EEN BREDE REEKS EXCLUSIEVE EN SPECIALE WHISKYS

Wil je iets nieuws proberen of iets speciaals kopen als cadeau? Je zult veel whisky's vinden in onze winkel aan boord die je niet zult vinden in de gewone winkelstraat - bekijk het aanbod Whisky aan boord.

EXCLUSIEVE PRODUCTEN DIE JE NIET IN DE WINKELSTRAAT ZULT VINDEN

Reis exclusieve producten die je nergens vindt in de winkelstraat - pak vandaag iets unieks!

VOORDEEL VAN JE AANKOOP GELEVERD BIJ JE AUTO

Maak gebruik van onze gratis Carry to Car-service, koop alles wat je nodig hebt aan boord en laat het bij je voertuig leveren.

Plus wanneer je bij ons winkelt, is tevredenheid gegarandeerd of je geld terug...

PRIJS BELOFTE

World Duty Free streeft ernaar u het hele jaar door waarde te bieden voor een hele reeks producten, dus ons aanbod is dat als u een item goedkoper vindt in de winkelstraat, wij u het verschil terugbetalen met onze prijsbelofte.

GEWELDIGE RESTITUTIEGARANTIE

Bezorgd dat je misschien van gedachten verandert? Spijt van je aankoop? Geen paniek, met de unieke retouraanbieding van World Duty Free kun je items van waar ook ter wereld binnen 60 dagen na aankoop retourneren voor een volledige restitutie - dat is pa een goede terugbetalingsgarantie. Algemene voorwaarden zijn van toepassing, exclusief autotoebehoren.