• MIJN ACCOUNT
  • CONTACT
Er zijn problemen met de gegevens die je hebt ingevuld. Kijk alsjeblieft de gekleurde velden na
WAAR?
WANNEER?
HOE?
Voertuig
dims
Aanhanger
dims
WIE?
RETOUR / HOE?
Voertuig
dims
Aanhanger
dims
RETOUR / WIE?
Vanaf €54 per enkele reis


Reis met de camper of caravan en spaar €14 per enkele reis op overtochten van Calais naar Dover!

Trek erop uit met de motorhome of caravan deze herfst en spaar tot €14 per enkele reis op jouw overtocht.*

Neem de familie mee op een herfstavontuur naar de prachtige Highlands of geniet gewoon van wat rust en stilte terwijl je door het Engelse platteland reist naar de Cotswolds. Misschien wilt u zelfs verder reizen naar Cornwall of The Lake District om alle schoonheid te verkennen die deze gebieden te bieden hebben in deze mooie tijd van het jaar - er zijn tal van mogelijkheden om kamp op te zetten in het Verenigd Koninkrijk.

Met Engeland slechts 90 minuten verwijdert, kies 1 van onze talloze dagelijkse overtochten en ervaar alles dat onze veerboten naar Frankrijk te bieden hebben! We zorgen ervoor dat uw volgende Europese roadtrip een fantastische start kent.

En het beste aan reizen met de camper of caravan op vakantie? Het is jouw huis op wielen dus geen bagagebeperkingen! Stouw de camper vol met alles wat u nodig hebt, bespaar door deze geweldige aanbieding te boeken, ga naar onze avonturenplanner voor inspiratie en zeg vaarwel tegen saai reizen, rijden door Europa was nog nooit zo spannend!

Geldig voor reizen tussen 1 september 2019 en 18 december 2019. Aanbieding moet rechtstreeks bij P&O Ferries uiterlijk 9 oktober 2019 worden geboekt

* Spaar €14 op een standaardretour of enkele reizen met camper, camper met caravan of auto met caravan met tot 9 passagiers.

Reis met de camper of caravan en spaar €14 per enkele reis op overtochten van Calais naar Dover

Ontsnap naar Engeland en kampeer dit najaar in je huis op wielen, met dit geweldige aanbod!

Geldig voor reizen tussen 1 september 2019 en 18 december 2019. Boek rechtstreeks bij P&O Ferries uiterlijk 9 oktober 2019

Kortingscode: SS14EU


PROMOTIONELE VOORWAARDEN:
Aanbieding is geldig voor boekingen voor langere vakanties (meer dan 5 dagen) en individuele boekingen gemaakt op 9 oktober 19 voor reizen van 1 september 19 tot 18 december 19. Reserveringen moeten ten minste 36 uur voor vertrek worden gemaakt. Boekingen zijn onderhevig aan beperkte ruimte, afvaarten en datums. Exclusief auto's (zonder caravan), high-cars, motorfietsen, motorcombinaties, minibussen, bestelwagens, aanhangwagens, voetpassagiers en fietsen, evenals korte vakanties en dagtochten. Onder voorbehoud van beperkte beschikbaarheid en kan te allen tijde worden ingetrokken. Aanbieding kan niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen. P&O Ferries behoud zich het recht voor om ten alle tijden de actie in te trekken of aan te passen zonder voorafgaande vermelding hiervan. Onderhevig aan promotionele voorwaarden en bedrijfsvoorwaarden van P&O Ferries die beide online te vinden zijn op Poferries.com.