• MIJN ACCOUNT
  • CONTACT
Er zijn problemen met de gegevens die je hebt ingevuld. Kijk alsjeblieft de gekleurde velden na
WAAR?
WANNEER?
HOE?
Voertuig
dims
Aanhanger
dims
WIE?
RETOUR / HOE?
Voertuig
dims
Aanhanger
dims
RETOUR / WIE?
Vanaf €54 per enkele reis


KORTE REIS AANBOD

Ons fantastische aanbod voor een korte reis (3 of 5 daags retour) is nu live en dat betekent dat je tussen 5 september en 17 december 2019 vanaf slechts €74 kunt reizen. Mis dit geweldige aanbod niet en boek vandaag nog!

Reis van Calais naar Dover met de auto (max. 9 passagiers) voor de geweldige prijs vanaf slechts €74 voor een driedaags retour, wanneer je uiterlijk 17 december 2019 reist. Reis voor slechts €74 voor een driedaags retour en betaal slechts €84 voor een vijfdaags retour. Dus als je erover droomt om een lang weekend ergens anders te vertoeven, maak dan van die droom nu een realiteit en boek uiterlijk 14 december 2019.

Reis naar Engeland en ontdek al het fantastische dat dit land te bieden heeft. Na het verlaten van de ferry in Dover zal je zeker wat tijd willen besteden aan het verkennen van Kent, beroemd om zijn mooie kustlijn en golvende groene landschappen met als bijnaam “De tuin van Engeland”. Mocht je geïnteresserd zijn in geschiedenis dan raden we je zeker aan om Canterbury te bezoeken met zijn rijke Romeinse erfgoed, indrukwekkende cathedraal en typisch Engelse nauwe geplaveide straatjes de perfecte bestemming voor een romantisch weekendje weg. Slechts een kort treinritje richting het noorden van Kent zal je de stad Londen vinden. Een plaats waar altijd leven is en vol spannende dingen te doen als je Engeland bezoekt.

Maak van dit aanbod gebruik door een van de onderstaande kortingscodes te gebruiken. Zie algemene voorwaarden onderaan deze pagina voor uitgesloten reisdata.

3 DAAGSE KORTE REIS


Dit aanbod is geldig voor reizen met een auto met maximaal 9 inzittende die een reis maken tussen 5 september en 17 december 2019.

Reis op elk moment vanaf €74


PROMOCODE: EURD3

5 DAAGSE KORTE REIS


Dit aanbod is geldig voor reizen met een auto met maximaal 9 inzittende die een reis maken tussen 5 september en 17 december 2019.

Reis op elk moment vanaf €84


PROMOCODE: EURD5


PROMOTIONELE VOORWAARDEN:
Aanbod is geldig voor reizen tussen 5 september en 17 december 2019 en boek uiterlijk 14 december 2019. Exclusief alle afvaarten op 18-20 oktober 2019. Boekingen zijn onderhevig aan beschikbare ruimte en afvaartdata. Boekingen moeten minimaal 2 dagen van te voren gemaakt worden.Tickets kunnen niet aangepast worden binnen 3 dagen voor vertek. Uitgesloten van deze actie zijn motoren en aanhangers/zijspannen combinaties, minibusjes, motorhomes, speciale voertuigen en voertuigen met een commercieel doel en caravans/aanhangers. P&O Ferries behoud zich het recht voor om ten alle tijden de actie in te trekken of aan te passen zonder voorafgaande vermelding hiervan. Onderhevig aan promotionele voorwaarden en bedrijfsvoorwaarden van P&O Ferries die beide online te vinden zijn op Poferries.com.