Er zijn problemen met de gegevens die je hebt ingevuld. Kijk alsjeblieft de gekleurde velden na
WAAR?
WANNEER?
HOE?
Voertuig
dims
Aanhanger
dims
WIE?
RETOUR / HOE?
Voertuig
dims
Aanhanger
dims
RETOUR / WIE?
Vanaf €97 per enkele reis


DUBLIN NAAR LIVERPOOL vanaf €68 enkele reis

De gemakkelijkste manier om van stad naar stad te reizen

  • Alle maaltijden inbegrepen
  • Nachtovertochten
  • Hutaccommodatie beschikbaar
  • Zonder verborgen kosten

CORONAVIRUS UPDATE

We willen u verzekeren dat we er alles aan doen om u te ondersteunen bij uw reisplannen, gezien het ongekende gezondheidsrisico in COVID-19 (Coronavirus).

Lees hier de verklaring van onze CEO, Janette Bell, om meer te weten te komen over de maatregelen die we hebben genomen om uw gezondheid en veiligheid aan boord te garanderen, en om meer te weten te komen over onze ‘Boek met vertrouwen’ belofte.

Zie onze pagina met reisupdates voor een overzicht van onze huidige passagiersroutes.


VAN DUBLIN NAAR LIVERPOOL MET DE VEERBOOT

Met zijn zalige platteland, bruisende steden en historische bezienswaardigheden in overvloed zijn er maar weinig landen zo gevarieerd als Groot-Brittannië. Dankzij een uitgebreid wegennet dat voldoende toegang biedt tot de rest van het land ontdek je dit land het best per auto. Onze overtocht van Dublin naar Liverpool brengt je op slechts 25 minuten rijafstand van het centrum van Liverpool , een van de meest invloedrijke en innovatieve steden van Groot-Brittannië.

Met onze veerdiensten van Dublin naar Liverpool heb je geweldig entertainment en comfortabele accommodatie binnen handbereik. Maaltijden zijn ook inbegrepen, dus je kan eten, drinken en genieten terwijl je de Ierse Zee oversteekt. Waar wacht je nog op? Reserveer nu je overtocht van Dublin naar Liverpool!

* Let op: wegens veiligheidsoverwegingen nemen wij geen voetpassagiers mee op onze route van Liverpool naar Dublin. Onze excuses voor het eventuele ongemak. Onze voetpassagiers bieden wij een een alternatieve route. Ze kunnen reizen via onze Cairnryan naar Larne dienst.

Jammer genoeg kunnen we geen overtochten meer aanbieden voor huisdieren (met uitzondering van geleide honden) op onze overtochten van en naar Liverpool, dit om welzijnsredenen. Als alternatief kan u wel met uw huisdier reizen op de route van en naar Larne.

BOEK LEUKE DINGEN OM TE DOEN TIJDENS JE REIS


Met “Get your Guide” boek je veel attracties, leuke uitjes en activiteit voor of tijdens je reis!

  • Meer dan 34,970 dingen om te doen
  • De laagste prijzen
  • Dat garanderen we
  • Snel & makkelijk boeken
  • Boek je tickets online

MEER INFORMATIE

VERTREKTIJDEN

Niet zeker hoe laat onze afvaarten zijn? Check hier onze tijdstabel.

REISINFORMATIE

Hier vind je wegbeschrijving naar de haven.

WELKOM AAN BOORD

Geniet van een warme maaltijd met een spectaculair uitzicht op zee.
Er is meer dan voldoende ruimte aan boord en als het mooi weer is, kun je op het dek van de bootreis genieten. Of kies ervoor om gewoon wat te ontspannen met je favoriete drankje en te genieten van het uitzicht op zee.