• MIJN ACCOUNT
  • CONTACT
Er zijn problemen met de gegevens die je hebt ingevuld. Kijk alsjeblieft de gekleurde velden na
WAAR?
WANNEER?
HOE?
Voertuig
dims
Aanhanger
dims
WIE?
HUISDIEREN?
HUTTEN
RETOUR / HOE?
Voertuig
dims
Aanhanger
dims
RETOUR / WIE?
HUISDIEREN?
RETOUR / HUTTEN?
Vanaf €175 per enkele reis

BETALINGSMOGELIJKHEDEN

betalingsmogelijkheden

ROUTEBESCHRIJVING

P&O North Sea Ferries Ltd.

De ferryterminal ligt op 15 kilometer van Brugge en 5 kilometer van Zeebrugge.

ONS ADRES

Leopold II-Dam 13 (Havendam)
8380
Belgie
Tel: +32 (0) 28 08 50 20
Last Minute Minicruises

Dit voorjaar ontvang je maar liefst tot 25% korting per persoon op minicruises van Zeebrugge naar Hull

Tijdens deze 3-daagse minicruise verblijf je 2 nachten aan boord van één van onze vernieuwde ferries en heb je een hele dag om Hull of York te bezoeken. Je kunt nu dus wel heel voordelig een dagje naar Groot – Brittannië en op de reis er naar toe ontdek je onze “nieuwe” schepen. Je vindt er nu een wifi corner, je kunt heerlijk dineren in de brasserie of shoppen in onze shop.

Deze minicruises naar Hull zijn nu al te boeken vanaf €66 p.p. (bij vertrek op maandag of dinsdag). Voor York betaal je een toeslag van €16 p.p. voor de bus. Kies in de onderstaande kalender de gewenste vertrekdag en bestemming

Boeken is eenvoudig:

  • kies hieronder een datum naar jouw keuze.
  • Je komt dan op de York of Hull informatie pagina terecht.
  • Klik op de BOEK NU knop en controleer in de gele prijszoeker of alles juist is
  • Je wordt dan door de boeking geleid waar je je ticketsoort, extra’s en overige details moet invoeren

  • Eventueel kun je ook ons call center team bellen. Zij helpen je graag verder met al je vragen en het boeken van je minicruise. Bel naar 010 714 54 64 voor Nederland of 02 808 50 20 voor België.

    Promotionele voorwaarden:
    Geldig op geselecteerde afvaarten tussen 6 juli 2017 en 30 september 2017 op de Zeebrugge - Hull route. Promotie is boekbaar tot en met 10 september 2017. Alleen geldig voor minicruises en geen andere producten. Getoonde minicruise prijs is per persoon gebasseerd op 2 personen die een 2 persoons binnenhut delen en reizen van Zeebrugge naar Hull met vertekdag zondag t/m woensdag. Voor andere vertrekdagen, maaltijden of andere extras wordt een toeslag in rekening gebracht. Deze aanbieding kan online en telefonisch geboekt worden. Voor telefonische boekingen geldt een boekingstoeslag van €6. Het aantal getoonde nachten is het aantal nachten dat aan boord wordt doorgebracht. Boekingen zijn onderworpen aan beperkte ruimte, afvaarten en data en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden ingetrokken. moeten minimaal 48 uur voor vertek gemaakt zijn en kan niet geboekt worden in de haven. De aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of kortingen. - Volledige Promotionele en Algemene Voorwaarden van toepassing en verkrijgbaar op poferries.com.