Er zijn problemen met de gegevens die je hebt ingevuld. Kijk alsjeblieft de gekleurde velden na
HOE?
Voertuig
dims
Aanhanger
dims
VANAF?
WAAR NAARTOE?
WANNEER?

Themed Minicruises

Available Minicruises

WIE?
Sorry - geen huisdieren toegestaan op onze minicruises
HUTTEN

VALENTIJN MINICRUISE NAAR YORK

ER HANGT ROMANTIEK IN DE LUCHT!
Trakteer jouw geliefde op een romantische minicruise*.

Deze Valentijn brengt P&O ferries de perfecte romantische minicruise voor twee. Vaar mee naar Engeland met twee avonden entertainment en dé gelegenheid om in ons fabuleuze A la carte restaurant aan boord te dineren. Er is geen beter manier om ‘ik hou van jou’ te zeggen.

Danielle Grace Williams is een echte performer. The Funk Soul Brothers beste funk en party band en een serenade zal worden opgevoerd door Bird and the Bad Man. Deze mix met entertainment zorgt voor een heerlijke minicruise met jouw Valentijn!

Ga mee tijdens deze minicruise naar York en bezoek overdag deze prachtige Engelse stad. Bij vertrek op 9 februari is er ‘special entertainment’ op de terugreis. Vertrek je op 11 februari? Dan is er een avond met ‘special entertainment’ op de heenreis.

*Deze minicruise vertrekt enkel vanuit Rotterdam

Vanaf 94,00 €

Inbegrepen:

  • Retour rotterdam - Hull
  • 1 avond met 'special entertainment'
  • Binnenhut met douche & toilet
  • Ontbijt op de heen- en terugreis
  • Retour bustransfer naar York
PROMOTIONELE VOORWAARDEN: Betreft een 3-daagse thema minicruise naar York inclusief een thema op 1 deel van de reis op een specifieke datum. De getoonde prijs is per persoon en is gebaseerd op 2 personen in één binnenhut met toilet/douche. De bustransfer naar York en ontbijt is ingebegrepen in de prijs. Het aantal getoonde nachten (2 nachten) is het aantal nachten dat aan boord wordt doorgebracht. De minicruise heeft geen mogelijkheid tot het boeken van een extra nacht. Deze minicruise is niet geldig voor reizen met voertuigen. Toeslagen zijn van toepassing op andere hut typen, upgrades en maaltijden. Voor telefonische boekingen wordt een boekingstoeslag van €6 in rekening gebracht. In het geval van wijziging of annulering van een thema minicruise, informeren wij u zo spoedig mogelijk. P&O Ferries biedt u bij annulering, de keuze tussen reizen op de bestaande datum zonder entertainment of gratis omboeking naar een andere themadatum of volledige terugbetaling van de reissom. Overige compensatie bij kosten of verlies welke u lijdt als gevolg van de wijziging of annulering worden niet in behandeling genomen. De volledige algemene voorwaarden zijn van toepassing, deze zijn online beschikbaar op poferries.compoferries.com.