• MIJN ACCOUNT
  • CONTACT
Er zijn problemen met de gegevens die je hebt ingevuld. Kijk alsjeblieft de gekleurde velden na
WAAR?
WANNEER?
HOE?
Voertuig
dims
Aanhanger
dims
WIE?
RETOUR / HOE?
Voertuig
dims
Aanhanger
dims
RETOUR / WIE?
Vanaf €54 per enkele reis

P&O Ferries ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR AANBIEDINGEN

Deze algemene voorwaarden omvatten geadverteerde aanbiedingen/reclameaanbiedingen/tarieven en dienen gelezen te worden in combinatie met de standaard algemene voorwaarden van P&O Ferries.

1. Algemeen
Getoonde prijzen variëren afhankelijk van het tickettype dat u boekt. Deze aanbiedingen zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of kortingsbonnen en er kunnen geen verdere kortingen gegeven worden. Alle aanbiedingen zijn afhankelijk van beschikbare ruimte, overtochten en data, zijn correct op het moment van publicatie en kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving ingetrokken worden. Betalingen moeten voldaan worden op het moment van boeking. Aanbiedingen kunnen niet in de haven geboekt worden. Terugbetalingen, wijzigingen of annuleringen zijn niet toegestaan, tenzij anders vermeld.
Voor boekingen voor kampeerauto’s en minibussen geldt een toeslag wanneer hoogte- en lengtelimieten worden overschreden, en net als busjes kunnen ze uitgesloten zijn van bepaalde aanbiedingen.
Aanboden zijn enkel geldig voor boekingen die meer dan 24 uur voor vertrek worden gemaakt.

2. Route tussen Calais en Dover

BESPAAR 25% OP JE OVERTOCHT VAN CALAIS NAAR DOVER

Aanbiedingen zijn geldig voor boekingen gemaakt t/m 24-april-19, voor reizen tot 21-dec-19. Boekingen dienen ten minste 2 dagen voor vertrek gemaakt te worden. Tickets kunnen niet worden gewijzigd binnen 3 dagen voor de reis. Geldig voor retouren voor langere duur en enkeltjes, uitgesloten zijn dagtochten en directe retours. Beschikbaar op alle voertuigtypes behalve bestelwagens. Exclusief voetpassagiers. P&O Ferries behoudt zich het recht voor om alle onderdelen van de promotie zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of in te trekken. Onder voorbehoud van promotionele voorwaarden van P&O Ferries ' algemene voorwaarden zijn online beschikbaar op POferries.com.

LENTE KORTE REIS AANBOD

Aanbod is geldig voor reizen tot 30 juni 2019. Uitgesloten reisdata zijn 5-7, 12-14, 19-21, 26-28 april; 24-26 mei; 31 mei-2 jun; en 14-17 jun 2019. Boekingen zijn onderhevig aan beschikbare ruimte en afvaartdata. Boekingen moeten minimaal 2 dagen van te voren gemaakt worden.Tickets kunnen niet aangepast worden binnen 3 dagen voor vertek. Uitgesloten van deze actie zijn motoren en aanhangers/zijspannen combinaties, minibusjes, motorhomes, speciale voertuigen en voertuigen met een commercieel doel en caravans/aanhangers. P&O Ferries behoud zich het recht voor om ten alle tijden de actie in te trekken of aan te passen zonder voorafgaande vermelding hiervan. Onderhevig aan promotionele voorwaarden en bedrijfsvoorwaarden van P&O Ferries die beide online te vinden zijn op Poferries.com.

3. Route tussen Rotterdam/Zeebrugge en Hull

Minicruise aanbiedingen (Rotterdam/Zeebrugge - Hull)

Tenzij anders vermeld, zijn alle prijzen gebaseerd op eenpersoons retourtickets, gebaseerd op twee personen in één binnenhut met badkamer, reizend naar Hull vanaf Rotterdam/Zeebrugge op opeenvolgende nachten. De prijs voor de minicruise is inclusief bustransfer naar en van het centrum van Hull, Leeds of Lincoln (niet voor Auto Minicruise). Het aantal getoonde nachten (2 nachten) is het aantal nachten dat aan boord wordt doorgebracht. Er is een mogelijkheid voor een extra nacht (3-daagse Minicruise) tegen bijbetaling. De Auto Minicruise heeft geen mogelijkheid voor een extra nacht. Eventuele overnachtingen in het Verenigd Koninkrijk moeten door de passagier zelf geboekt en betaald worden; deze zijn niet opgenomen in de bijbetaling voor de extra nacht.

CARAVAN AANBIEDING
Weekend aanbieding Deze aanbieding is geldig voor 5-daags retour en standaard retour (meer dan 5 dagen in Engeland) boekingen gemaakt voor 28 februari 2019 voor reizen tot en met 31 December 2019 op zaterdag of zondag. De getoonde korting is gebaseerd op enkele reis. Deze aanbieding is uitsluitend geldig op boekingen met caravan, hoger dan 1,8 meter en langer dan 6,5 meter, op de Rotterdam/Zeebrugge – Hull route op zaterdag en zondag. De aanbieding is afhankelijk van beschikbare ruimte, afvaarten en data. De aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of kortingen en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden ingetrokken. Aanbieding moet 36 uur vóór de reis worden geboekt. Toeslagen van toepassing op andere ticket soorten, upgrades en maaltijden. Voor telefonische boekingen wordt een boekingstoeslag van € 6 in rekening gebracht. Volledige Algemene voorwaarden zijn van toepassing, online beschikbaar op poferries.com. Midweek aanbieding Deze aanbieding is geldig voor 5-daags retour en standaard retour (meer dan 5 dagen in Engeland) boekingen gemaakt voor 30 December 2018 voor reizen tot en met 31 December 2018 op maandag tot en met vrijdag. De getoonde korting is gebaseerd op enkele reis. Deze aanbieding is uitsluitend geldig op boekingen met caravan, hoger dan 1,8 meter en langer dan 6,5 meter, op de Zeebrugge – Hull route op zaterdag en zondag. De aanbieding is afhankelijk van beschikbare ruimte, afvaarten en data. De aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of kortingen en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden ingetrokken. Aanbieding moet 36 uur vóór de reis worden geboekt. Toeslagen van toepassing op andere ticket soorten, upgrades en maaltijden. Voor telefonische boekingen wordt een boekingstoeslag van € 6 in rekening gebracht. Volledige Algemene voorwaarden zijn van toepassing, online beschikbaar op poferries.com.

4. Cadeaubonnen
01. Cadeaubonnen kunnen alleen telefonisch worden ingewisseld voor de aankoop van een P&O Ferries overtocht tussen Calais en Dover, Europoort/Zeebrugge en Hull, Cairnryan?Troon en Larne of tussen Liverpool en Dublin.
02. Cadeaubonnen kunnen niet worden gebruikt voor de aankoop van goederen aan boord van P&O Ferries of in winkels in de havens.
03. Om een cadeaubon te verzilveren, dient de persoon wiens naam op het voucher vermeld staat, deel uit te maken van het reisgezeldschap. Cadeaubonnen zijn niet overdraagbaar en mogen niet worden doorverkocht of geruild.
04. Het ongebruikte saldo zal worden vastgelegd op een nieuw referentie nummer op naam van de ontvanger en kan later gebruikt worden.
05. Als de kosten van de overtocht hoger zijn dan de waarde van de Cadeaubon, dan dient er te worden bijbetaald met een creditcard of door middel van een bankoverschrijving op het moment van reserveren.
06. Cadeaubonnen zijn een jaar geldig vanaf de datum van afgifte.
07. Per transactie kan slechts een cadeaubon worden gebruikt.
08. Cadeaubonnen kunnen alleen worden ingewisseld in de valuta van uitgifte.
09. Cadeaubonnen kunnen niet worden verzilverd en worden niet gerestitueerd.
10. Cadeaubonnen zijn ongeldig indien gewijzigd of als ze op frauduleuze wijze verkregen zijn.
11. Cadeaubonnen kunnen niet worden verrekend met reeds gemaakte boekingen.
12. Cadeaubonnen kunnen niet worden gebruikt om een andere cadeaubon te kopen.
13. Zodra een cadeaubon is ingewisseld en de ferry reservering is bevestigd aan de genoemde ontvanger, zijn de algemene handelsvoorwaarden van P & O Ferries van toepassing.
14. P&O Ferries is niet verantwoordelijk wanneer een cadeaubon is verloren, gestolen, vernietigd of gebruikt zonder toestemming.
15. Houd er rekening mee dat kinderen onder de leeftijd van 16 jaar niet onbegeleid kunnen reizen en dat jongeren van 16 en 17 jaar niet kunnen reizen zonder schriftelijke toestemming van de ouders.