• MIJN ACCOUNT
  • CONTACT
Er zijn problemen met de gegevens die je hebt ingevuld. Kijk alsjeblieft de gekleurde velden na
WAAR?
WANNEER?
HOE?
Voertuig
dims
Aanhanger
dims
WIE?
RETOUR / HOE?
Voertuig
dims
Aanhanger
dims
RETOUR / WIE?
Vanaf €51 per enkele reis

P&O Ferries ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR AANBIEDINGEN

Deze algemene voorwaarden omvatten geadverteerde aanbiedingen/reclameaanbiedingen/tarieven en dienen gelezen te worden in combinatie met de standaard algemene voorwaarden van P&O Ferries.

1.     Algemeen

                     Getoonde prijzen variëren afhankelijk van het tickettype dat u boekt. Deze aanbiedingen zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of kortingsbonnen en er kunnen geen verdere kortingen gegeven worden. Alle aanbiedingen zijn afhankelijk van beschikbare ruimte, overtochten en data, zijn correct op het moment van publicatie en kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving ingetrokken worden. Betalingen moeten voldaan worden op het moment van boeking. Aanbiedingen kunnen niet in de haven geboekt worden. Terugbetalingen, wijzigingen of annuleringen zijn niet toegestaan, tenzij anders vermeld.
Voor boekingen voor kampeerauto’s en minibussen geldt een toeslag wanneer hoogte- en lengtelimieten worden overschreden, en net als busjes kunnen ze uitgesloten zijn van bepaalde aanbiedingen.
Aanboden zijn enkel geldig voor boekingen die meer dan 24 uur voor vertrek worden gemaakt.

2.     Route tussen Calais en Dover

     Dagretour

                     Dagretourtickets zijn voor een vaart heen en terug op dezelfde kalenderdag. Als het niet lukt om op dezelfde dag terug te varen, is het mogelijk dat u extra moet betalen (maximaal de prijs van een enkele reis). Dagretours kunnen alleen tot 28 dagen voor de gewenste reisdatum geboekt worden.

3.     Route tussen Rotterdam/Zeebrugge en Hull

     Minicruise aanbiedingen (Rotterdam/Zeebrugge - Hull)

                     Tenzij anders vermeld, zijn alle prijzen gebaseerd op eenpersoons retourtickets, gebaseerd op twee personen in één binnenhut met badkamer, reizend naar Hull vanaf Rotterdam/Zeebrugge op opeenvolgende nachten. De prijs voor de minicruise is inclusief bustransfer naar en van het centrum van Hull, Leeds of Lincoln (niet voor Auto Minicruise). Het aantal getoonde nachten (2 nachten) is het aantal nachten dat aan boord wordt doorgebracht. Er is een mogelijkheid voor een extra nacht (3-daagse Minicruise) tegen bijbetaling. De Auto Minicruise heeft geen mogelijkheid voor een extra nacht. Eventuele overnachtingen in het Verenigd Koninkrijk moeten door de passagier zelf geboekt en betaald worden; deze zijn niet opgenomen in de bijbetaling voor de extra nacht.

4.     Cadeaubonnen

         01.            Cadeaubonnen kunnen alleen telefonisch worden ingewisseld voor de aankoop van een P&O Ferries overtocht tussen Calais en Dover, Europoort/Zeebrugge en Hull, Cairnryan?Troon en Larne of tussen Liverpool en Dublin.

         02.            Cadeaubonnen kunnen niet worden gebruikt voor de aankoop van goederen aan boord van P&O Ferries of in winkels in de havens.

         03.            Om een cadeaubon te verzilveren, dient de persoon wiens naam op het voucher vermeld staat, deel uit te maken van het reisgezeldschap. Cadeaubonnen zijn niet overdraagbaar en mogen niet worden doorverkocht of geruild.

         04.            Het ongebruikte saldo zal worden vastgelegd op een nieuw referentie nummer op naam van de ontvanger en kan later gebruikt worden.

         05.            Als de kosten van de overtocht hoger zijn dan de waarde van de Cadeaubon, dan dient er te worden bijbetaald met een creditcard of door middel van een bankoverschrijving op het moment van reserveren.

         06.            Cadeaubonnen zijn een jaar geldig vanaf de datum van afgifte.

         07.            Per transactie kan slechts een cadeaubon worden gebruikt.

         08.            Cadeaubonnen kunnen alleen worden ingewisseld in de valuta van uitgifte

         09.            Cadeaubonnen kunnen niet worden verzilverd en worden niet gerestitueerd.

         10.            Cadeaubonnen zijn ongeldig indien gewijzigd of als ze op frauduleuze wijze verkregen zijn.

         11.            Cadeaubonnen kunnen niet worden verrekend met reeds gemaakte boekingen.

         12.            Cadeaubonnen kunnen niet worden gebruikt om een andere cadeaubon te kopen.

         13.            Zodra een cadeaubon is ingewisseld en de ferry reservering is bevestigd aan de genoemde ontvanger, zijn de algemene handelsvoorwaarden van P & O Ferries van toepassing.

         14.            P&O Ferries is niet verantwoordelijk wanneer een cadeaubon is verloren, gestolen, vernietigd of gebruikt zonder toestemming.

         15.            Houd er rekening mee dat kinderen onder de leeftijd van 16 jaar niet onbegeleid kunnen reizen en dat jongeren van 16 en 17 jaar niet kunnen reizen zonder schriftelijke toestemming van de ouders.