• MIJN ACCOUNT
  • CONTACT
Er zijn problemen met de gegevens die je hebt ingevuld. Kijk alsjeblieft de gekleurde velden na
WAAR?
WANNEER?
HOE?
Voertuig
dims
Aanhanger
dims
WIE?
HUISDIEREN?
HUTTEN
RETOUR / HOE?
Voertuig
dims
Aanhanger
dims
RETOUR / WIE?
HUISDIEREN?
RETOUR / HUTTEN?
Vanaf €165 per enkele reis


VOORJAARSAANBIEDING 2020

KRIJG €25 KORTING OP VOORAF GEBOEKTE MAALTIJDEN

We geven je de kans om €25 korting te krijgen op vooraf geboekte maaltijden, zodat je deze zomer ononderbroken kunt varen en dineren met uitzicht op zee.

Om van deze geweldige aanbieding te profiteren, moet je boeken tussen 9 maart 2020 en 10 april 2020, voor reizen tussen 20 april 2020 en 30 september 2020.

Voer gewoon de e-vouchercode SEUMLS-20 in bij het afrekenen.

Bespaar op vooraf geboekte maaltijden in The Brasserie of The Kitchen .

Eten is altijd een belangrijk onderdeel tijdens de vakantie, dus of je nu een spannende nieuwe keuken wilt uitproberen of gewoon wilt genieten van je favoriete gerecht, je culinaire avontuur kan beginnen zodra je aan boord stapt.

Aan boord kun je meteen profiteren van een aantal geweldige aanbiedingen in onze World Duty Free shop, of na de maaltijd ontspannen met een drankje in een van onze bars voordat je aan een goede nachtrust begint in je persoonlijke ensuite-hut . De keuze is aan jou als je naar Hull vaart.

Een besparing van €25 op maaltijden betekent dat er meer geld voor je vakantie overblijft - dus waar wacht je nog op?

Direct bij P&O Ferries boeken.

BOEK €25 KORTING OP VOORAF GEBOEKTE MAALTIJDEN

  • Gebruik de “ zoekmachine” aan de linkerkant van deze pagina.

  • Vul de route, de datum en het aantal passagiers in en onze zoekmachine zoekt de juiste overtocht.

  • Kies de juiste overtocht en voeg evenuteel maaltijden toe of eventuele andere extra's.

  • Voer tenslotte de e-voucher-code SEUMLS-20 aan de rechterkant in op de betalingspagina.
  • PROMOTIONELE VOORWAARDEN:
    Boeken tussen 9 maart 2020 en 10 april 2020, voor reizen tussen 20 april 2020 en 30 september 2020. € 25 korting op vooraf geboekte maaltijden die geldig zijn in zowel de keuken als de brasserie restaurants, indien vooraf geboekt bij de boeking (ontbijt, diner of gecombineerde maaltijden). Exclusief alcohol en tabak, geen wisselgeld word gegeven, niet-overdraagbaar en kan niet worden ingewisseld voor contant geld. Een voucher per boeking. Aanbiedingen zijn alleen van toepassing op boekingen die meer dan 2 dagen voor de heenreis zijn gemaakt. Boekingen kunnen tot 2 dagen vóór de heenreis worden gewijzigd. P & O Ferries behoudt zich het recht voor om alle elementen van de promotie zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of in te trekken. Raadpleeg poferries.com voor de hierboven genoemde individuele aanbiedingen. Onderworpen aan de promotionele voorwaarden en de algemene voorwaarden van P & O Ferries, beide online beschikbaar op POferries.com.