Er zijn problemen met de gegevens die je hebt ingevuld. Kijk alsjeblieft de gekleurde velden na
HOE?
Voertuig
dims
Aanhanger
dims
VANAF?
WAAR NAARTOE?
WANNEER?

Themed Minicruises

Available Minicruises

WIE?
Sorry - geen huisdieren toegestaan op onze minicruises
HUTTEN

GREATEST MINI CRUISE NAAR YORK

Zing & dans mee op alle klassiekers tijdens onze Greatest Mini Cruise!

14 november + 16 november

Vanaf €96,00

Wat kun je verwachten 

Tijdens deze mini cruise komen hits uit de beste films voorbij, serveren we je de beste muziek en maken we vooral ... 'The Greatest Show'. Ons P&O Ferries animatieteam verzorgt een show waardoor je niet stil kunt zitten. Zing dus mee, dans tot in de kleine uurtjes en beleef een spectaculaire avond bij ons aan boord.

Samenvattend gaat de mini cruise helemaal over "je goed voelen" en "jezelf zijn". Pop Up Entertainment gaat alle hits uit de film uitvoeren. The Greatest Movies neemt je mee op reis door enkele van de beste films aller tijden, waaronder Grease, Dirty Dancing, A Star Is Born en Moulin Rouge. The Greatest Feeling sluit de avond spetterend af. Begeef je op de dansvloers en zing uit volle borst mee met alle klassiekers die voorbij komen.

Wat is er aan boord

Als je eventjes iets anders wilt doen dan genieten van het entertainment dat we bieden op deze mini cruise, kun je een heerlijke maaltijd in een van onze restaurants aan boord nuttigen. Ga op zoek naar een paar ongelooflijke koopjes in onze winkel of leun lekker achterover en ontspan in jouw hut met badkamer.

Wil je deze mini cruise extra speciaal maken? Kies er dan voor om je hut te upgraden wanneer je boekt.

Dagje uit naar York

Er is veel te zien in de stad van de middeleeuwse kathedraal van York Minster, de eigenzinnige oude straten zoals Little Shambles met al zijn boetiekjes en tearooms naar het National Railway Museum om 200 jaar geschiedenis te verkennen en de iconische Locomotieven te zien die het verleden vieren , heden en toekomst. Bekijk onze stadsgids van York voor meer informatie.
 
Bij vertrek op 14 november heb je het entertainment op de terugreis. Vertrek je op 16 november? Dan is het entertainment op de heenreis.

Dus waar wacht je nog op? Boek nu vanaf € 96 per persoon.

Vanaf 96,00 €

Inbegrepen:

  • Retourovertocht Rotterdam – Hull
  • Één avond met speciaal entertainment
  • Binnenhut met douche & toilet
  • Retour bustransfer naar York
Promotionele voorwaarden: Betreft een 3-daagse thema minicruise naar Hull inclusief een thema op 1 deel van de reis op een specifieke datum. De getoonde prijs is per persoon en is gebaseerd op 2 personen in één binnenhut met toilet/douche. De bustransfer naar York is ingebegrepen in de prijs. Het aantal getoonde nachten (2 nachten) is het aantal nachten dat aan boord wordt doorgebracht. De mini cruise heeft geen mogelijkheid tot het boeken van een extra nacht. Deze mini cruise is niet geldig voor reizen met voertuigen. Toeslagen zijn van toepassing op andere hut typen, upgrades en maaltijden. In het geval van wijziging of annulering van een thema mini cruise, informeren wij u zo snel mogelijk. P&O Ferries biedt bij annulering, de keuze tussen reizen op de bestaande datum zonder entertainment of gratis omboeking naar een andere themadatum of volledige terugbetaling van de reissom. Overige compensatie bij kosten of verlies welke geleden wordt als gevolg van de wijziging of annulering wordt niet in behandeling genomen. De volledige algemene voorwaarden zijn van toepassing, deze zijn online beschikbaar op poferries.com