Er zijn problemen met de gegevens die je hebt ingevuld. Kijk alsjeblieft de gekleurde velden na
HOE?
Voertuig
dims
Aanhanger
dims
VANAF?
WAAR NAARTOE?
WANNEER?

Themed Minicruises

Available Minicruises

WIE?
Sorry - geen huisdieren toegestaan op onze minicruises
HUTTEN

HULLOWEEN MINI CRUISE NAAR YORK

Griezel en feest mee tijdens onze Hulloween Mini Cruise!

31 oktober + 2 november

Vanaf €94,00

Wat kun je verwachten 

Van de live band “The Bogus Brothers” en partyband “Fright Night”, tot onze macabere verkleedwedstrijd, we houden de hele familie de hele nacht bezig - zorg ervoor dat je je kostuums inpakt. Tijdens deze mini cruise kiezen we onze favorieten en hebben we heel veel prijzen voor de gelukkige winnaars.

“The Bogus Brothers” is een opwindende feestband. Ze zijn altijd energiek, onderhoudend en boeiend, met vele jaren ervaring; zij brengen het feest naar festivals en evenementen over de hele wereld. De band voert een groot repertoire van fantastische nummers uit een breed scala van muziekstijlen en muziekgenres. Met hun unieke stijl zorgen ze voor een Halloween om nooit te vergeten.

Wat is er aan boord

Als je eventjes iets anders wilt doen dan genieten van het spookachtige en magische entertainment dat we bieden op deze mini cruise, kun je een heerlijke maaltijd in een van onze restaurants aan boord nuttigen. Ga op zoek naar een paar ongelooflijke koopjes in onze winkel of leun lekker achterover en ontspan in jouw hut met badkamer.

Wil je deze mini cruise extra speciaal maken? Kies er dan voor om je hut te upgraden wanneer je boekt.

Dagje uit naar York

Er is veel te zien in de stad van de middeleeuwse kathedraal van York Minster, de eigenzinnige oude straten zoals Little Shambles met al zijn boetiekjes en tearooms naar het National Railway Museum om 200 jaar geschiedenis te verkennen en de iconische Locomotieven te zien die het verleden vieren , heden en toekomst. Bekijk onze stadsgids van York voor meer informatie.

Bij vertrek op 31 oktober heb je het Halloween entertainment op de terugreis. Vertrek je op 2 november? Dan is het Halloween entertainment op de heenreis.

Dus waar wacht je nog op? Boek nu vanaf €94 per persoon.

Vanaf 94,00 €

Inbegrepen:

  • Retourovertocht Rotterdam – Hull
  • Één avond met Halloween entertainment
  • Binnenhut met douche & toilet
  • Retour bustransfer naar York
Promotionele voorwaarden: Betreft een 3-daagse thema minicruise naar Hull inclusief een thema op 1 deel van de reis op een specifieke datum. De getoonde prijs is per persoon en is gebaseerd op 2 personen in één binnenhut met toilet/douche. De bustransfer naar York is ingebegrepen in de prijs. Het aantal getoonde nachten (2 nachten) is het aantal nachten dat aan boord wordt doorgebracht. De mini cruise heeft geen mogelijkheid tot het boeken van een extra nacht. Deze mini cruise is niet geldig voor reizen met voertuigen. Toeslagen zijn van toepassing op andere hut typen, upgrades en maaltijden. In het geval van wijziging of annulering van een thema mini cruise, informeren wij u zo snel mogelijk. P&O Ferries biedt bij annulering, de keuze tussen reizen op de bestaande datum zonder entertainment of gratis omboeking naar een andere themadatum of volledige terugbetaling van de reissom. Overige compensatie bij kosten of verlies welke geleden wordt als gevolg van de wijziging of annulering wordt niet in behandeling genomen. De volledige algemene voorwaarden zijn van toepassing, deze zijn online beschikbaar op poferries.com