Er zijn problemen met de gegevens die je hebt ingevuld. Kijk alsjeblieft de gekleurde velden na
HOE?
Voertuig
dims
Aanhanger
dims
VANAF?
WAAR NAARTOE?
WANNEER?

Themed Minicruises

Available Minicruises

WIE?
Sorry - geen huisdieren toegestaan op onze minicruises
HUTTEN

VIKING RADIO PARTY MINI CRUISE NAAR YORK

Een unieke samenwerking tussen Viking FM en P&O Ferries. Een minicruise vol muziek en gameshows.  

10 oktober + 12 oktober

Vanaf €98,00

Wat kun je verwachten 

Ga met ons mee op deze spannende samenwerking met Viking FM voor een unieke mix van live muziek en on-stage gameshows.

Een avond met felgekleurd geklede artiesten van Viking FM op de “Making Waves Stage”, een on-stage Gameshow- en “All The Biggest Hits” met Darren Spence's DJ-set zorgt voor een avond vol plezier. 

Er is een hele reeks prijzen te winnen tijdens de gameshows van Viking FM. Doe mee met de spelletjes aan maak kans op een van die begeerde prijzen. Tussen de spelletjes door dans je de avond weg op alle hits die de dj’s voor je draaien.

Wat is er aan boord

Als je eventjes iets anders wilt doen dan genieten van het spookachtige en magische entertainment dat we bieden op deze mini cruise, kun je een heerlijke maaltijd in een van onze restaurants aan boord nuttigen. Ga op zoek naar een paar ongelooflijke koopjes in onze winkel of leun lekker achterover en ontspan in jouw hut met badkamer.

Wil je deze mini cruise extra speciaal maken? Kies er dan voor om je hut te upgraden wanneer je boekt.

Dagje uit naar York

Er is veel te zien in de stad van de middeleeuwse kathedraal van York Minster, de eigenzinnige oude straten zoals Little Shambles met al zijn boetiekjes en tearooms naar het National Railway Museum om 200 jaar geschiedenis te verkennen en de iconische Locomotieven te zien die het verleden vieren , heden en toekomst. Bekijk onze stadsgids van York voor meer informatie.

Bij vertrek op 10 oktober heb je het entertainment op de terugreis. Vertrek je op 12 oktober? Dan is het entertainment op de heenreis.

Dus waar wacht je nog op? Boek nu vanaf €98 per persoon.

Vanaf 98,00 €

Inbegrepen:

  • Retourovertocht Rotterdam – Hull
  • Één avond met Viking FM entertainment
  • Binnenhut met douche & toilet
  • Retour bustransfer naar York
Promotionele voorwaarden: Betreft een 3-daagse thema minicruise naar Hull inclusief een thema op 1 deel van de reis op een specifieke datum. De getoonde prijs is per persoon en is gebaseerd op 2 personen in één binnenhut met toilet/douche. De bustransfer naar York is ingebegrepen in de prijs. Het aantal getoonde nachten (2 nachten) is het aantal nachten dat aan boord wordt doorgebracht. De mini cruise heeft geen mogelijkheid tot het boeken van een extra nacht. Deze mini cruise is niet geldig voor reizen met voertuigen. Toeslagen zijn van toepassing op andere hut typen, upgrades en maaltijden. In het geval van wijziging of annulering van een thema mini cruise, informeren wij u zo snel mogelijk. P&O Ferries biedt bij annulering, de keuze tussen reizen op de bestaande datum zonder entertainment of gratis omboeking naar een andere themadatum of volledige terugbetaling van de reissom. Overige compensatie bij kosten of verlies welke geleden wordt als gevolg van de wijziging of annulering wordt niet in behandeling genomen. De volledige algemene voorwaarden zijn van toepassing, deze zijn online beschikbaar op poferries.com