• MIJN ACCOUNT
  • CONTACT
Er zijn problemen met de gegevens die je hebt ingevuld. Kijk alsjeblieft de gekleurde velden na
WAAR?
WANNEER?
HOE?
Voertuig
dims
Aanhanger
dims
WIE?
HUISDIEREN?
HUTTEN
RETOUR / HOE?
Voertuig
dims
Aanhanger
dims
RETOUR / WIE?
HUISDIEREN?
RETOUR / HUTTEN?
Vanaf €165 per enkele reis

CHAUFFEURS VAN BESTELWAGENS

Met je bestelwagen naar het buitenland? Je kunt altijd bij ons boeken, of je nu voor je werk reist of op vakantie gaat.

Indien je bestelwagen niet langer dan 6.50 m is, kun je als passagiersvoertuig reizen en genieten van al onze services aan boord. Boek gewoon online en selecteer ‘bestelwagen’ bij het soort voertuig. Reis je voor je werk, dan hoef je alleen te bevestigen dat je ongevaarlijke, commerciële goederen vervoert en dan wordt tijdens de boeking het juiste btw-tarief in rekening gebracht. Kijk hieronder voor meer informatie. Tijdens de overtocht kun je profiteren van de koopjes in onze winkel. Neem een heerlijke maaltijd in de Food Court of leun lekker achterover, geniet van het uitzicht en je welverdiende rust.

Wij hebben sinds kort enkele nieuwe diensten beschikbaar en dit uitzonderlijk voor vracht chauffeurs! Bij nachtelijke overtochtenhebbben wij een speciale wasserette in dienst, unieke kortingen in onze winkels aan boord en supergoedkoop WIFI (Prijs hangt af van de wisselkoers aan boord).

BELANGRIJKE INFORMATIE

Belangrijke informatie voor je boeking
  • De afmetingen van je bestelwagen (om te controleren of je als passagiersvoertuig kunt boeken).
  • Indien je een bestelwagen hebt gehuurd, vraag dan bij je autoverhuurbedrijf of je ermee naar Groot-Brittannië mag reizen.
Wat mag ik vervoeren?
  • Indien je commerciële goederen vervoert, word je gevraagd om tijdens het boekingsproces deze optie aan te vinken. Over de kosten van je boeking wordt btw berekend. Ben je van plan gevaarlijke goederen te vervoeren, neem dan contact op met ons vrachtkantoor op het nummer +44 1304 863 875 .
  • Bij de haven kan er gevraagd worden om te bevestigen dat je ongevaarlijke, commerciële goederen vervoert, dus houdt er rekening mee dat je gevraagd kan worden de bestelwagen te openen.
  • Indien je commerciële goederen vervoert wordt er btw in rekening gebracht tegen het geldende lokale btw-tarief van de vertrekhaven.
  • De btw wordt in rekening gebracht in de lokale munteenheid van je vertrekhaven.
  • Voor je heen- en terugreis wordt hetzelfde tarief in rekening gebracht. Het is niet mogelijk om op de heenweg als een commercieel voertuig te boeken en op de terugreis als een niet-commercieel voertuig.