• MIJN ACCOUNT
  • CONTACT
Er zijn problemen met de gegevens die je hebt ingevuld. Kijk alsjeblieft de gekleurde velden na
WAAR?
WANNEER?
HOE?
Voertuig
dims
Aanhanger
dims
WIE?
RETOUR / HOE?
Voertuig
dims
Aanhanger
dims
RETOUR / WIE?
Vanaf €54 per enkele reis

WAT IS EEN MINI CRUISE?

Een Mini Cruise biedt al het plezier en ontspanning van een gewone cruise, maar duurt een paar dagen in plaats van weken.

Als je op zoek bent naar alle voordelen van een traditionele vakantie verpakt in een lang weekend, kan een Mini Cruise jou ideale reis zijn. Onze populaire Mini Cruises bieden de perfecte korte vakantie naar Groot-Brittannië, met twee nachten aan boord van één van onze moderne schepen en een dag naar je bestemming naar keuze.

Je kunt er ook voor kiezen om je verblijf op je bestemming te verlengen, of gebruik maken van een van onze fantastische Thema-Mini Cruises. Daar kun je feesten op de muziek van Northern Soul of een stap terug in de tijd maken naar de gloriejaren van de Beatles. Of een heerlijk Whisky tasting of een Gin/tonic tasting Mini Cruise bijwonen.

Klaar om te gaan? Bekijk onze Mini Cruises vanaf slechts € 89 per persoon.

WAT GEBEURT ER MET EEN MINI CRUISE?


Tijdens je heenreis geniet je van heerlijk eten en drinken, geweldige aanbiedingen om te winkelen en een heel scala aan verschillende entertainment, waaronder een keuze aan bioscopen, live optredens, casino aan boord en zelfs een disco om de hele nacht te dansen. Ontspan daarna met een overnachting in uw eigen gezellige hut met een eigen badkamer - handdoeken, standaard toiletartikelen en beddengoed zijn allemaal aanwezig.

Neem de volgende ochtend de bus van de haven in Hull naar het centrum van Hull, York of Leeds*. Daar heb je de hele dag om te genieten van de cultuur en geschiedenis van de door jou gekozen stad, voordat je terugkeert naar het schip voor de reis naar huis.

WIE ZIJN MINI CRUISES VOOR?


Onze populaire Mini Cruises zijn perfect voor gezinnen, stelletjes of vrienden. De combinatie van een stedenreis en een ontspannende overtocht op zee, allemaal in één pakket. Al onze Mini Cruises vertrekken vanuit de haven van Europoort of Zeebrugge.

KIES VOOR ONZE MINI CRUISES NAAR ENGELAND

Vaar op een relaxte en plezierige manier naar Engeland...

ZEEBRUGGE NAAR HULL

Hull biedt de perfecte mix van maritieme musea\, gezinsattracties en drukke boetiekjes. Daarnaast zijn er nog veel English Heritage gebouwen die door je ontdekt kunnen worden.

ZEEBRUGGE NAAR HULL

ZEEBRUGGE NAAR YORK

Met zijn rijke oude verleden is York beroemd vanwege de verfijnde architectuur\, de Gotische kathedraal en de schilderachtige straatjes met kinderkopjes.

ZEEBRUGGE NAAR YORK

OUDEJAARS CRUISE

Op zoek naar knallend Oud & Nieuw feest met live entertainment? Stap bij ons aan boord. Tickets al vanaf €99 !

OUDEJAARSCRUISE

MADE IN HULL MINI CRUISE

Geniet op 23 en 25 februari van vele verschillende acts en bands die jou de hele reis zullen vermaken. In februari verzorgen wij alles van wat Hull ‘city of culture 2017’ je te brengen heeft.

MADE IN HULL MINI CRUISE

YORK

Ontdek York met P&O Ferries. York is een van Engelands grootste troeven en was ooit de hoofstad van Noord-Engeland. De stad werd gesticht door de Romeinen, is omgeven door prachtige kasteelmuren en vol met kronkelende straatjes… Dit maakt van York een betoverende plek om te bezoeken.

LEEDS

Van stijlvolle winkels tot decadent dineren, van hedendaagse kunst tot een bruisend nachtleven, Leeds heeft voor iedereen wel wat te bieden! Bezoek vandaag Leeds met P&O Ferries.