• MIJN ACCOUNT
  • CONTACT
Er zijn problemen met de gegevens die je hebt ingevuld. Kijk alsjeblieft de gekleurde velden na
WAAR?
WANNEER?
HOE?
Voertuig
dims
Aanhanger
dims
WIE?
HUISDIEREN?
HUTTEN
RETOUR / HOE?
Voertuig
dims
Aanhanger
dims
RETOUR / WIE?
HUISDIEREN?
RETOUR / HUTTEN?
Vanaf €169 per enkele reis

BETALINGSMOGELIJKHEDEN

betalingsmogelijkheden

ROUTEBESCHRIJVING

P&O North Sea Ferries Ltd.

De ferryterminal ligt op 15 kilometer van Brugge en 5 kilometer van Zeebrugge.

ONS ADRES

Leopold II-Dam 13 (Havendam)
8380
Belgie
Tel: 02 808 50 20CARAVAN OFFER

Profiteer van € 120,- korting per enkele reis als je reist met auto en caravan.

Het enige wat je hoeft te doen is een boeking te maken voor een vertrek of zaterdag of zondag. Gebruik de bijbehorende promocodes en je korting wordt automatisch toegepast.

Met de nachtelijke overtocht van Rotterdam/Zeebrugge naar Hull kun je heerlijk relaxen terwijl wij je naar Engeland brengen. Geniet van de diverse bars, restaurants, winkels en vele andere faciliteiten aan boord. Arriveer ’s ochtends volledig uitgerust om lekker op tijd je weg te vervolgen richting de vakantiebestemming.

Voer de onderstaande promocodes in de prijszoeker links en boek direct:

Promocode 5-daags retour CV4
Promocode standaard retour CV3

ALS JE MET JE MOBIELTJE OF IPAD BOEKT, GEBRUIK DAN DE 'BOEK NU' KNOPPEN HIERONDER

Promotionele voorwaarden
*Deze aanbieding is geldig voor 5-daags retour en standaard retour (meer dan 5 dagen in Engeland) boekingen gemaakt in 2017 voor reizen tot en met 31 December 2017. De getoonde korting is gebaseerd op enkele reis. Deze aanbieding is uitsluitend geldig op boekingen met caravan, hoger dan 1,8 meter en langer dan 6,5 meter, op de Rotterdam/Zeebrugge – Hull route op zaterdag en zondag. De aanbieding is afhankelijk van beschikbare ruimte, afvaarten en data. De aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of kortingen en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden ingetrokken. Aanbieding moet 36 uur vóór de reis worden geboekt. Toeslagen van toepassing op andere ticket soorten, upgrades en maaltijden. Voor telefonische boekingen wordt een boekingstoeslag van € 6 in rekening gebracht. Volledige Algemene voorwaarden zijn van toepassing, online beschikbaar op poferries.com.