• MIJN ACCOUNT
  • CONTACT
Er zijn problemen met de gegevens die je hebt ingevuld. Kijk alsjeblieft de gekleurde velden na
WAAR?
WANNEER?
HOE?
Voertuig
dims
Aanhanger
dims
WIE?
HUISDIEREN?
HUTTEN
RETOUR / HOE?
Voertuig
dims
Aanhanger
dims
RETOUR / WIE?
HUISDIEREN?
RETOUR / HUTTEN?
Vanaf €169 per enkele reis

BETALINGSMOGELIJKHEDEN

betalingsmogelijkheden

ROUTEBESCHRIJVING

P&O North Sea Ferries Ltd.

De ferryterminal ligt op 15 kilometer van Brugge en 5 kilometer van Zeebrugge.

ONS ADRES

Leopold II-Dam 13 (Havendam)
8380
Belgie
Tel: +32 (0) 28 08 50 20NOG ZIN OM ER TUSSEN UIT TE GAAN DIT VOORJAAR?

Vertrek vanaf Zeebrugge en ontwaak heerlijk uitgerust de volgende ochtend in Hull en maak je klaar om een aantal dagen het échte Groot-Brittannië te ontdekken.

Boek nu jouw retourovertocht en verblijf maximaal 5 dagen in Groot-Brittannië en ontvang gratis maaltijden (t.w.v. €32) in “The Kitchen” op de heen of terugreis! Vergeet niet tijdens het boeken om ontbijt én diner toe te voegen op 1 van jouw overtochten om van deze aanbieding te profiteren.

Aanbieding is geldig t/m 29 juni, voor reizen tussen 1 april en 29 juni.

Hoe ontvang je de korting?

  • Kies je overtocht(en) en je gewenste ticket
  • Op de extra’s pagina voeg je op minimaal 1 overtocht diner én ontbijt toe
  • Vul je persoonlijke gegevens in
  • Op de samenvattingspagina vul je in het veld “Heb je een eVoucher?” de code “ NSMEAL32” in en je korting wordt verrekend

ONTDEK HET NOORDEN

PROMOTIONELE VOORWAARDEN
Aanbieding is geldig van 16 maart t/m 29 juni op alle kort verblijjf (maximaal 5 dagen in Groot-Brittannië) retourovertochten op de Zeebrugge - Hull route voor reizen tussen 1 april en 29 juni. Korting wordt verrekend wanneer de eVouchercode “NSMEAL32” aan het eind van het boekingsproces wordt ingevuld. Korting wordt alleen verrekend wanneer er op tenminste 1 overtocht ontbijt en diner in “The Kitchen” restaurant wordt toegevoegd aan de boeking. Gratis maaltijden worden slechts op 1 overtocht aangeboden. Aanbieding is niet geldig op enkele reizen, lang verblijf (meer dan 5 dagen in Groot-Brittannië) boekingen en minicruises. Boekingen zijn onderworpen aan beperkte ruimte, afvaarten en data. Aanbieding kan online en via de telefoon geboekt worden. Voor telefonische boekingen wordt een boekingstoeslag van € 6 in rekening gebracht. Aanbieding kan niet geboekt worden in de haven. De aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of kortingen en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden ingetrokken. Volledige algemene voorwaarden zijn van toepassing en online beschikbaar op poferries.com.