• MIJN ACCOUNT
 • CONTACT
Er zijn problemen met de gegevens die je hebt ingevuld. Kijk alsjeblieft de gekleurde velden na
WAAR?
WANNEER?
HOE?
Voertuig
dims
Aanhanger
dims
WIE?
HUISDIEREN?
HUTTEN
RETOUR / HOE?
Voertuig
dims
Aanhanger
dims
RETOUR / WIE?
HUISDIEREN?
RETOUR / HUTTEN?
Vanaf €165 per enkele reis


GELUKKIG NIEUWJAAR!

Op zoek naar een oud en nieuw feestje anders dan het traditionele feestje met vrienden? Kom aan boord bij P&OFerries voor een oudejaarsfeest om nooit te vergeten.

Stap aan boord voor een spetterend oudejaarsfeest en begin 2019 op unieke wijze. Gezellig aan boord van een schip oudjaar vieren, heerlijk dineren met vrienden of familie en met bubbels het nieuwe jaar inluiden. Wat denk je van het live entertainment van een goede band en indien de weersomstandigheden het toelaten varen we van Zeebrugge naar Oostende om het vuurwerk te bekijken.

Stap aan boord in Zeebrugge en vier Oudejaarsavond aan boord.

Tip; Vergeet je paspoort/ID niet!

Boek nu en bel: 02 808 50 24

BOEK NU

MAAR €149?

  Tickets met maaltijden zijn al beschikbaar vanaf €149 p.p. met maaltijden in ons buffetrestaurant.

  Let op door de drukte aan boord dienen we te werken met 2 zittingen, zodat iedereen kan genieten van een heerlijk diner.

  Er is keuze uit:

  Zitting 1: 17.30 – 19.30 uur

  Zitting 2: 20.00 – 22.00 uur*
  Voor € 149 krijg je;

 • Spetterend Oudejaarsfeest aan boord.
 • Buffet menu in The Kitchen restaurant
 • 1 glas bubbels per persoon
 • Live entertainment
 • 1 overnachting aan boord in volbezette binnenhut met douche
 • Ontbijtbuffet in The Kitchen restaurant
 • Varen langs de Belgische kust (weersafhankelijk)
 • Gratis parkeren bij de P&O Ferries terminal


 • * alle tijden zijn onderworpen aan verandering

THE BRASSERIE & THE KITCHEN MENU NIEUWJAAR

VIP arrangement.

Voor €66 extra geniet je van een 4-gangendiner en een heerlijk uitgebreid nieuwjaarsontbijt in ons a la carte restaurant. Je slaapt ook in stijl een luxueuze Clubhut. Dit arrangement is de ultieme beleving voor een jaarwissling om nooit te vergeten.

Drankvouchers

Het maakt niet uit welk arrangement je boekt, iedereen ontvangt bij binnenkomst een drankvoucher voor een gratis glas bubbels. Deze voucher kan bij elke bar op ieder gewenst moment ingewisseld worden.

Entertainment

Natuurlijk zorgen wij ook dit jaar weer voor een leuke band die het feest aan boord zal verzorgen. Vergeet je dansschoenen dus zeker niet mee te nemen!

PROGRAMMA (O.V.B.)
15:00 Incheckbalie in Zeebrugge is geopend Inscheping begint (tot uiterlijk 19.00 uur!!)
16:00 Inscheping begint (tot uiterlijk 19.00 uur!!)
17:00 Kitchen restaurant geopend zitting 1: 18.00-20.00 of zitting 2: 20.30-23.00
21:30 Geplande afvaart
23:59 Aftellen
02:00 Bar open tot 02:00 uur
Ontbijt 08:00
10:00 Van boord op 1 januari vanaf 10:00 tot uiterlijk 11:00 uur

Promotionele voorwaarden:
De getoonde prijzen zijn uitsluitend geldig voor het oudejaarsfeest op de Pride of York op 31 december 2018. Boekingen dienen voor 31 december gemaakt te zijn. De getoonde prijs is per persoon o.b.v. 2 personen in een 2-persoons binnenhut met stapelbed. Toeslagen zijn van toepassing voor 1-persoonsboekingen, andere hut types, VIP pakket met maaltijden in het a la carte restaurant. Bij reservering van het restaurant t.t.v. de boeking heb je keuze uit optie 1 (17.30-19.30 uur), of optie 2 (20.00-22.00 uur) keuze verplicht. Voor grote groepen kunnen wij geen garantie geven voor de gemaakte tijdkeuze. Minimum adviesleeftijd is 12 jaar i.v.m. programma aanbod voor volwassenen. Om 22.00 uur zal het eten worden verwijderd van de foodcounter en is er gelimiteerd personeel aanwezig. Wegens veiligheidsvoorschriften is het verboden vuurwerk mee te nemen. Je dient een geldig identiteitsbewijs mee te nemen. Inchecken kan tot uiterlijk 19.00 uur. Kleding advies is feestelijk. Bij onvoldoende deelname behoudt P&O Ferries acht het recht voor om het oudejaarsfeest te annuleren tot uiterlijk 15 december met restitutie van de betaalde arrangementprijzen. Op basis van de actuele weersverwachting, bepaalt de kapitein op de avond zelf of er al dan niet gevaren gaat worden. Indien varen niet mogelijk is, blijft het schip geankerd liggen bij de P&O Ferries Terminal in Zeebrugge en zal het oudejaarsfeest aan boord gewoon doorgaan. Restitutiegeld voor de betaalde arrangementen is dan niet mogelijk. Tevens is het niet mogelijk van boord te gaan nadat de loopbrug is ontkoppeld tot de volgende ochtend. Parkeerplaats bij P&O Ferries terminal in Zeebrugge is gratis. Vertrektijden van afvaart, programma en route zijn onder voorbehoud. Aanbieding kan niet worden gebruikt in combinatie met een andere aanbieding of korting. Volledige Promotionele Voorwaarden en Algemene Voorwaarden van toepassing en verkrijgbaar oppoferries.com.