Er zijn problemen met de gegevens die je hebt ingevuld. Kijk alsjeblieft de gekleurde velden na
HOE?
Voertuig
dims
Aanhanger
dims
VANAF?
WAAR NAARTOE?
WANNEER?

Themed Minicruises

Available Minicruises

WIE?
Sorry - geen huisdieren toegestaan op onze minicruises
HUTTEN

DARTS MINI CRUISE NAAR YORK

Laten we darten! Ga met ons mee met de Darts Mini Cruise naar Hull en maak kans om tegen de legendarische Raymond van Barneveld te spelen!

5 december + 7 december 

VANAF €108,00

Wat kun je verwachten 

Ga mee met de Darts Mini Cruise naar Hull. 

Reis met ons van Rotterdam naar Hull en bereid je voor op de jaarlijkse strijd tijdens de P&O Ferries Darts Champion Challenge Trophy.

De legendarische Raymond ‘Barney’ van Barneveld, bekroond als vijfvoudig wereldkampioen, en de meest succesvolle speler in de geschiedenis van het darten in Australië, Simon ‘The Wizard’ Whitlock en niet te vergeten ex-wereldkampioenen Keith 'The Milky Bar Kid' Deller en Colin 'Jaws' Lloyd. zijn slechts enkele bekende namen die aan boord zullen strijden 

En dat is nog niet alles - je krijgt zelf de kans om te tegen de legendarische mannen te spelen. En natuurlijk zoud het geen wedstrijd zijn zonder een klassieke scheidsrechterlijke actie van Russ 'The Voice' Bray. 

Deze Darts Minicruise scoort elke keer 180 - die je absoluut niet wilt missen.

Wat is er aan boord

We hebben een breed scala aan faciliteiten om van te genieten aan boord op onze route Rotterdam naar Hull. We hebben een uitstekend aanbod aan restaurants en bars, van het buffet in The Kitchen tot een stijlvol à-la-cartemenu in de Brasserie. Je zult zeker wat tijd vinden om een koopje te bemachtigen in onze winkels aan boord of je kunt zelfs een film bekijken in onze bioscoop.

Als je je moe voelt van je lange reis, wil je misschien gewoon genieten van een goede nachtrust in je eigen cabin, waar je even kunt ontsnappen aan alle opwinding. Wist je dat we ook aan boord van onze schepen fantastische wifi-services hebben? Dus als je gewoon wilt internetten, kun je even ontsnappen naar onze ontspannende en stille omgeving en je apparaat even aan te sluiten om je berichten te checken.

Dagje uit naar York

Er is veel te zien in de stad van de middeleeuwse kathedraal van York Minster, de eigenzinnige oude straten zoals Little Shambles met al zijn boetiekjes en tearooms naar het National Railway Museum om 200 jaar geschiedenis te verkennen en de iconische Locomotieven te zien die het verleden vieren , heden en toekomst. Bekijk onze stadsgids van York voor meer informatie.
Bij vertrek op 5 december  heb je Dart thema op de terugreis. Vertrek je op 7 december? Dan is er Dart thema op de heenreis!
Dus waar wacht je op? Boek nu vanaf slechts €108 per persoon en doe mee met op onze Darts Champions Challenge Mini Cruise naar York!

Vanaf 108,00 €

Inbegrepen:

  • Retour Rotterdam – Hull
  • Inclusief één avond met Darts entertainment.
  • Binnenhut met douche & toilet
  • Retour bustransfer naar York

PLANNING

Day 1
15:00 Incheckbalie in Rotterdam is geopend
17:00 Inscheping begint (voor voetpassagiers)
21:00 Vertrek vanuit Rotterdam voor de nachtcruise naar Hull (20.30 uur za/zo)
Day 2
08:00 Aankomst in Hull. Busreis naar York
16:00 Vertrek van de bus vanuit York naar de haven van Hull
17:30 Laatste mogelijkheid om in te checken. Het schip wacht op de bus.
18:00 Laatste inscheping
20:30 Vertrek vanuit Hull voor de nachtcruise naar Rotterdam
Day 3
08:15 Aankomst in Rotterdam (09.00 uur za/zo)
Laten we darten! Ga met ons mee met de Darts Mini Cruise naar Hull en maak kans om tegen de legendarische Raymond van Barneveld te spelen! 5 december + 7 december VANAF €108,00 Wat kun je verwachten Ga mee met de Darts Mini Cruise naar Hull. Reis met ons van Rotterdam naar Hull en bereid je voor op de jaarlijkse strijd tijdens de P&O Ferries Darts Champion Challenge Trophy. De legendarische Raymond ‘Barney’ van Barneveld, bekroond als vijfvoudig wereldkampioen, en de meest succesvolle speler in de geschiedenis van het darten in Australië, Simon ‘The Wizard’ Whitlock en niet te vergeten ex-wereldkampioenen Keith 'The Milky Bar Kid' Deller en Colin 'Jaws' Lloyd. zijn slechts enkele bekende namen die aan boord zullen strijden En dat is nog niet alles - je krijgt zelf de kans om te tegen de legendarische mannen te spelen. En natuurlijk zoud het geen wedstrijd zijn zonder een klassieke scheidsrechterlijke actie van Russ 'The Voice' Bray. Deze Darts Minicruise scoort elke keer 180 - die je absoluut niet wilt missen. Wat is er aan boord We hebben een breed scala aan faciliteiten om van te genieten aan boord op onze route Rotterdam naar Hull. We hebben een uitstekend aanbod aan restaurants en bars, van het buffet in The Kitchen tot een stijlvol à-la-cartemenu in de Brasserie. Je zult zeker wat tijd vinden om een koopje te bemachtigen in onze winkels aan boord of je kunt zelfs een film bekijken in onze bioscoop. Als je je moe voelt van je lange reis, wil je misschien gewoon genieten van een goede nachtrust in je eigen cabin, waar je even kunt ontsnappen aan alle opwinding. Wist je dat we ook aan boord van onze schepen fantastische wifi-services hebben? Dus als je gewoon wilt internetten, kun je even ontsnappen naar onze ontspannende en stille omgeving en je apparaat even aan te sluiten om je berichten te checken. Dagje uit naar York Er is veel te zien in de stad van de middeleeuwse kathedraal van York Minster, de eigenzinnige oude straten zoals Little Shambles met al zijn boetiekjes en tearooms naar het National Railway Museum om 200 jaar geschiedenis te verkennen en de iconische Locomotieven te zien die het verleden vieren , heden en toekomst. Bekijk onze stadsgids van York voor meer informatie. Bij vertrek op 5 december heb je Dart thema op de terugreis. Vertrek je op 7 december? Dan is er Dart thema op de heenreis! Dus waar wacht je op? Boek nu vanaf slechts €108 per persoon en doe mee met op onze Darts Champions Challenge Mini Cruise naar York!