Er zijn problemen met de gegevens die je hebt ingevuld. Kijk alsjeblieft de gekleurde velden na
HOE?
Voertuig
dims
Aanhanger
dims
VANAF?
WAAR NAARTOE?
WANNEER?

Themed Minicruises

Available Minicruises

WIE?
Sorry - geen huisdieren toegestaan op onze minicruises
HUTTEN

80’s Madness Minicruise York

2 november 2018

We vullen ons schip vol met de luidste en meest geliefde liedjes. 80s Madness speelt niet alleen een eerbetoon aan dit fantastische decennium, maar ook aan de dorpsjongens in Camden zelf - Madness.

Maak je klaar terwijl we Mainly Madness verwelkomen op ons schip. Mainly Madness is een groep van Two Tone-liefhebbende muzikanten die de Madness-ervaring leveren. Met een set compleet met de grootste hits zoals "It Must be Love", "House of Fun" en "Baggy Trousers" is het echt een show die je niet zou willen missen.

Pop rockende jaren 80 brengen je het allerbeste van 80s Pop en Soft Rock. Dus waar wacht je op? Kom aan boord en neem deel aan de minicruise die echt One Step Beyond is.

Bij vertrek op 2 november heb je live entertainment op de terugreis. Vertrek je op 4 november? Dan is er live entertainment op de heenreis! Combineer deze drie daagse minicruise mooi met een bezoek aan het maritieme Hull.

Vanaf 75,00 €

Inbegrepen:

  • Retour Zeebrugge – York
  • Inclusief twee avonden met life entertainment.
  • Binnenhut met douche & toilet
  • Retour bustransfer naar Hull

DATUMS EN BOEK NU

02/11/2018 BOEK NU

PLANNING

Day 1
15:00 Incheckbalie in Zeebrugge is geopend
16:00 Inscheping begint zowel voor voetpassagiers als voor auto's
17:30 Laatste Check-in
19:00 Vertrek vanuit Bruges voor de nachtcruise naar Hull
Day 2
08:30 Aankomst in Hull (09:00 za/zo) Busreis naar York centrum (90 min)
16:00 Vertrek van de bus vanuit York naar de haven van Hull
17:00 Laatste inscheping
18:30 Vertrek vanuit Hull voor de nachtcruise naar Bruges
Day 3
08:45 Aankomst in Zeebrugge
Promotionele voorwaarden: Betreft een 3-daagse thema minicruise naar York inclusief een thema op 1 deel van de reis op een specifieke datum. De getoonde prijs is per persoon en is gebaseerd op 2 personen in één binnenhut met toilet/douche. De bustransfer naar York is ingebegrepen in de prijs. Het aantal getoonde nachten (2 nachten) is het aantal nachten dat aan boord wordt doorgebracht. De minicruise heeft geen mogelijkheid tot het boeken van een extra nacht. Deze minicruise is niet geldig voor reizen met voertuigen. Toeslagen zijn van toepassing op andere hut typen, upgrades en maaltijden. Voor telefonische boekingen wordt een boekingstoeslag van €6 in rekening gebracht. In het geval van wijziging of annulering van een thema minicruise, informeren wij u zo spoedig mogelijk. P&O Ferries biedt u bij annulering, de keuze tussen reizen op de bestaande datum zonder entertainment of gratis omboeking naar een andere themadatum of volledige terugbetaling van de reissom. Overige compensatie bij kosten of verlies welke u lijdt als gevolg van de wijziging of annulering worden niet in behandeling genomen. De volledige algemene voorwaarden zijn van toepassing, deze zijn online beschikbaar op poferries.com